Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВБратът на Христо Стоичков - Цанко, смята, че

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВБратът на Христо Стоичков - Цанко, смята, че
Коментари Харесай

Братът на Стоичков: Да се забрани в училище да ходят с грим и с нокти като на мама орлица. Молил съм министъра на напусне

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ "

Братът на Христо Стоичков - Цанко, счита, че би трябвало да се пред одобряват някои промени в образованието. Той гостува в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ", където даже разкри, че е призовавал някогашния министър Красимир Вълчев да напусне.

" Парламентът би трябвало към този момент да намерения за българския народ - за опазване на здравето, за образованието. Това доста ме вълнува. Голямата ми щерка е в Испания на екскурзия. Тя е на 16,5 години, учи в Пловдив. Често вървя в учебното заведение и виждам защо става въпрос. Министърът на образованието, който и да е той, би трябвало да се вземе в ръце. Всички учебни заведения би трябвало да са с униформи, без нокти като на мама орлица, без грим, без нищо. Сега отиват на учебно заведение все едно вървят на нощни заведения. Молил съм във фейсбука Красимир Вълчев да напусне. Той обърква децата ни, те не знаят историята на България. Четат едни неща, които нямат нищо общо. Малката ми щерка учи в Пловдив, в този момент ще е шести клас. Аз съм приключил в спортното учебно заведение ЦСКА ", сподели той.

Малкият брат разяснява и за какво не е стигнал равнището на неговия по-голям с 13 години батко. " И двата ми крайници са по-добри. Не реализирах равнището му поради голямата сянка, която тежи върху главата ми. Претърпях първа интервенция на 13 години, а втората беше преди 9. Научавам доста неща за себе си от " Google ". Проблеми с полицията и правораздаването не съм имал и няма да имам, тъй като аз желая да се подреди българската страна и да има ред и дисциплинираност на 99,9. Президент и министър-председател - единият да е главата, а другият да е вратът. А не в този момент като ги гледаме те се плюнчат един против различен. Хвърлят яйца в пътя на хората ", разяснява още Цанко Стоичков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР